Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks die aan je behoeften voldoen

Peinemann Amsterdam is leverancier van enorm veel verschillende gebruikte heftrucks. Als je op zoek bent naar een gebruikte elektrische heftruck, zal ons team je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing. We hebben vorkheftrucks op voorraad van de toonaangevende merken zoals Caterpillar, Still, Hyster, Toyota, Mitsubishi, Hyundai en controleren ze op kwaliteit zodat je altijd zeker weet dat je het beste in huis haalt.

Elektrische vorkheftrucks zijn een van de meest voorkomende aankoopopties en zijn milieuvriendelijker dan alternatieven op gas of diesel. Ze worden aangedreven door een grote industriële batterij en zijn voornamelijk binnen op gladde oppervlakken gebruikt, maar sommige modellen kun je ook efficiënt buiten gebruiken.

In onze voorraad vind je bijvoorbeeld de elektrische heftruck Toyota 7 BEST 13 die 6139 uur op de teller heeft staan. Deze Toyota kan een hoogte bereiken van 3,50 meter en een hefgewicht tot 1300 kg. Het beschikt over een sideshift en een duplex masttype. Bij Peinemann Amsterdam vind je nog veel meer elektrische heftrucks.

Onze heftrucks staan klaar om je jarenlang van dienst te zijn. Bij ons vind je gebruikte heftrucks van hoge kwaliteit tegen de juiste prijs en capaciteit en stuur ons een e-mail of bel onze professionals om het te hebben over je volgende heftruck.

De beste heftrucks