Gas heftrucks

Gas heftrucks naar keuze bij Peinemann Amsterdam

Bij Peinemann Amsterdam heb je ook enorm veel keuze uit gas heftrucks, een uitstekend alternatief voor diesel- en elektrische heftrucks voor diverse intern transporttoepassingen.

De gasaangedreven heftrucks zijn geschikt voor binnen- en buitenwerkzaamheden. Ze hebben een lage uitstoot en een laag brandstofverbruik.

Bij Peinemann Amsterdam vind je gas heftrucks in veel verschillende maten, vormen, kleuren en met verschillende functies. Zo vind je bijvoorbeeld de gas heftruck Linde H 14T-01 LPG die maar 6400 uur op de teller heeft staan. Deze heftruck kan tot 1400 kg tillen en is voorzien van een sideshift, een duplex masttype en een automatische transmissie. Op onze website heb je keuze uit nog veel meer vorkheftrucks, waaronder die van merken als Nissan, Toyota, Caterpillar en nog veel meer.

Bovendien is onze selectie enorm divers zodat je heftrucks kunt vinden die aan je specificaties voldoen en redelijk geprijsd zijn, zodat je altijd een geweldige machine tegen een concurrerende prijs in huis haalt. Bekijk onze voorraad gebruikte vorkheftrucks om de geschikte te vinden en neem contact op met ons team voor meer informatie.

De beste heftrucks